Certificaten

FSC®, PEFC en VCA Certificaat

Ons bedrijf is terug te vinden in de internationale FSC, PEFC en VCA registers onder de volgende nummers;

pefc

www.pefcnederland.nl

COC-nummer PEFC: SCS-PEFC/COC-000652-DI

In het kort wat is PEFC

PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, is een wereldwijd non-profit, onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

Vraag naar onze gecertificeerde materialen.

www.fsc.nl

COC-nummer FSC: SCS-COC-007217

Trademark Licentiecode FSC-C155636

In het kort wat is FSC

De Forest Stewardship Council® (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties.

910862410 BlouwAfbouw-vca

www.tuv.com/nl

VCA* certificaat J. Blouw Afbouw B.V.

In het kort wat is VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om mensen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.