Wie wij zijn

J. Blouw Afbouw BV is een gerenommeerd afbouw bedrijf dat is gespecialiseerd in systeemplafonds, scheidingswanden en betimmeringen. Daarbij richt J. Blouw Afbouw BV zich op utiliteitsbouw, zorginstellingen, woningbouw, onderhoud en beheer en renovatie  projecten van zowel zakelijke opdrachtgevers en particuliere eindgebruikers.

 

Sinds 1976 is J. Blouw Afbouw BV opgericht door Jan Blouw. In de jaren is het bedrijf sterk gegroeid door steeds meer specialisatie toe te passen op allerlei gebieden binnen de afbouw.

Vanuit ons kantoor in Ridderkerk zijn we iedere dag bezig met de afdeling calculatie, administratie en personeelszaken om een zo goed mogelijk product neer te zetten.

J. Blouw Afbouw BV heeft een groot aantal zeer bekwame timmerlieden in dienst. Dagelijks zijn wij met een team van specialisten actief in combinatie met vaste onderaannemers die al jaren voor ons werken en met elkaar de projecten realiseren.

Wij hechten veel waarde aan eigen monteurs die in de sector willen leren, tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en staan wij open voor nieuw talent die het vakmanschap willen leren.

 'Bij ons bent u zeker van een eerlijke prijs, een hoge kwaliteit en een prettige bouwtijd'