895 1440x960
Over Blouw Afbouw

"Uw betrouwbare partner voor systeemplafonds, scheidingswanden en meer. Sinds 1976."

Bekijken
Aanmelden

Blouw Afbouw sinds 1976

Gevestigd in Ridderkerk en opgericht in 1976 door Jan Blouw, is J. Blouw Afbouw B.V. uitgegroeid tot een betrouwbare naam in de afbouwsector. Wat begon als een kleine onderneming is nu een gerenommeerd bedrijf met een team van hooggekwalificeerde timmerlieden en specialisten. Door de jaren heen hebben we een breed scala aan diensten geperfectioneerd, variƫrend van systeemplafonds en scheidingswanden tot diverse vormen van betimmering.

Onze expertise
We hebben ervaring in uiteenlopende projecten, waaronder utiliteitsbouw, zorginstellingen, woningbouw en renovaties. Zowel voor bedrijven als particulieren bieden we oplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Onze projectcoƶrdinatoren in Ridderkerk houden de touwtjes strak in handen, zorgen voor naadloze communicatie en garanderen een tijdige oplevering.

Ons team
Onze medewerkers vormen het kloppend hart van onze organisatie. Dankzij een stabiel team en een netwerk van betrouwbare onderaannemers zetten we elke dag weer hoogwaardige projecten neer. We investeren ook in de toekomst: als erkend leerbedrijf geven we jong talent de kans om het vak onder de knie te krijgen.

Wij staan voor u klaar!
We nodigen u van harte uit om uw afbouwbehoeften met ons te bespreken. Of het nu om een kleine klus gaat of een grootschalig project, we staan klaar om u te adviseren en ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op voor een deskundig advies en gedetailleerde offertes

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, aanvullende informatie te verstrekken en gedetailleerde offertes op te stellen. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

Algemeen
info@blouwafbouw.nl
Tel: 0180 487 037

Directie
r.j.blouw@blouwafbouw.nl

Administratie
administratie@blouwafbouw.nl

Stel een vraag